top of page

Hoi,

Ik ben Jolien, een 31 jarige relaxte avonturier in hart en nieren.

Ik trek er graag alleen op uit en verdwaal graag. Ik speur graag rond in onbekende omgevingen en hou er van om in die omgevingen mensen te ontmoeten. Een avontuur is voor mij niet compleet zonder een knetterend vuur, gloeiende kolen waar je oneindig in kan staren. Een lekker glas wijn, terwijl we verhalen uitwisselen.

Tot 3 jaar terug deed ik dit alleen. Ondertussen kan ik samen avonturieren met mijn vriend en onze lieve asielhond Noah.

Na zo’n avontuurlijke reis delen we onze verhalen met iedereen die het wil horen. Vrienden en familie als eerste natuurlijk, want ik hou er enorm van om hen na een lange periode terug in de armen te sluiten.

Mijn beelden vormen vaak de leidraad voor die verhalen. Mijn foto’s vormen de kapstok voor herinneringen, en eventjes waan ik mij terug op die plek, in dat land en met die mensen. Kleuren, geuren en anekdotes komen plots allemaal terug als we naar onze albums kijken. We herbeleven ons avontuur.

Die herbeleving wil ik ook jullie aanbieden. Ik wil dat jullie verhalen levend blijven. Als buitenstaander kijk ik met een objectieve blik naar jullie avontuur en verhaal, zoekend naar jullie liefde, emoties en momenten, of ze nu groot of klein zijn en alles daar tussenin. Zo van die momenten die je misschien vergeet als er geen snapshot van bestond. In jullie eigen element en moment, of geposeerd.  

Geen zorgen, tijdens iets geposeerdere momenten is mijn doel jullie op je gemak stellen. Want pas dan komt de oprechte glimlach, de tedere blik, het verrassend moment of de bulderlach naar boven. Dat is ook mijn vereiste, zodat jullie nadien met een warm gevoel deze herinneringen opnieuw kunnen ophalen. Een herbelevenis waarbij een traan opwelt, je mondhoeken naar boven krullen en je hart plots een tikkeltje sneller slaat.

Mijn manier van reizen is ook hoe ik het liefst fotografeer : grenzeloos – rustig - vol goesting – met veel liefde - avontuur en met twee voeten op de grond en in het leven.

Ik beloof dat ik jullie verhalen zo eerlijk en oprecht mogelijk zal vertellen. Ik beloof jullie te tonen zoals ik jullie zie. Dat kan tijdens jullie huwelijk, een lifestyle shoot of een portretshoot.
Wat ik niet kan beloven is dat ik geen traantje zal wegpinken bij mooie momenten, niet mee zal lachen. Want ook jullie belevenis sluit ik in mijn hart.

Liefs! Jolien

JMV Photograph - Zelfportret 2020 - 2.jp
Laila Maftah photography
JMV Photograph - Wintershoot JT 6.jpg
Copyright  JMV Photograph
bottom of page